Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Csomagküldés vidékre

A Team Eurofishing igyekszik a legkedvezőbb szállítási feltételeket biztosítani vásárlói részére. Így Magyarország területén a Magyar Posta futárszolgálatával szállíttatjuk az Önök általmegadott címre a megrendelt horgász felszereléseket. Önöknek egy lépést sem kell tenniük az áruátvételéért, hiszen az MPL emberei keresik meg Önt, adják át Önnek az árut. Magyarország teljes területén bruttó 15.000,-Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költséget elengedjük és díjmentesen kiszállítjuk a megrendelését!Önnek külön díjat nem kell fizetnie a csomagolásért és a törékeny kezelésért, mert a Team Eurofishing ezt is magára vállalja.A fent megadott díjak kizárólag magyarországi szállításra érvényesek, külföldi szállítás esetén minden esetben egyedi díjszabást alkalmazunk.

Csomagküldés Budapestre és Pest-megyébe

Budapesten és a budapesti  agglomerációban a rendelt tételeket saját futárunk viszi házhoz. Kiszállítás előtti napon telefonon egyeztetünk a megrendelővel. Futáraink munkaidőben dolgoznak, így a délutáni, esti kiszállítás egy-két rendkívüli eset kivételével nem megoldható! Az áru ellenértékét a futárnak kell fizetni. A szállítási díj bruttó 15.000,-Ft megrendelési érték alatt 1.000,-Ft, bruttó 15.000,-Ft felett külön szállítási díjat nem számolunk fel! Sikertelen kézbesítés esetén a rendelést egy ismételt kiszállítás alkalmával, mely esetben minden alkalommal 1.000,-Ft szállítási díjat számítunk fel!Személyes áruátvétel előzetes egyeztetés után, a rendelését személyesen is átveheti a Team Eurofishing  magyarországi futárától!

Szállítási határidők

Átlagos esetben a megrendelt termékeket 4-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el vagy arra, hogy másik, hasonló(helyettesítő) terméket válasszon. Természetesen Önnek ilyen esetben is csak egy kiszállítási díjat kell fizetnie! Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy elsősorban az akciós termékek esetén,csak kiskereskedelmi mennyiséget szolgáljon ki!

Powered by themekiller.com